Изработка и монтажа на ПВЦ & алуминиумски прозори и врати

 
 
 
 
 
 
 
 

ПВЦ СИСТЕМИ

 
  • ПРОЗОРИ
  • ВРАТИ
ВЛЕЗНИ
ВНАТРЕШНИ
ГАРАЖНИ
  • ИЗЛОЗИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

АЛУМИНИУМСКИ СИСТЕМИ

 
  • ПРОЗОРИ
  • ВРАТИ
 
 
 
 
 
 
 
Системите на профили со кои што ние работиме се од реномирани светски познати брендови и се модерни и со највисок квалитет, заштедуваат значително на цена за греење и ладење и имаат оптимална заштита од бучава. Тие овозможуваат сигурна заштита од кражби и го подобрување на квалитетот на животот.
 
 
 

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

 

TОПЛИНСКА И ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА

 
Од голема важност за комодитет при престој во Вашиот дом или канцеларија е да обратите доволно внимание на факторите како што се бучава (звучна) и топлинска изолација при изборот на соодветни прозорци и врати. Добрата топлинска изолација ќе ве спаси од непотребни трошоци за греење или ладење, затоа е битно при изборот да размислувате за избор на производи кои што имаат голем степен на звучна и топлинска изолација. Правилниот избор на профил ќе го направи вашиот дом тивок,но и ладен преку лето и топол во зима.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЗАШТИТА ОД ПРОВАЛУВАЊЕ

 
Добриот избор на профили кои нудат најсовремени системи за заклучување и разни опции за опрема со кои можете да ја прилагодите влезната врата и прозорите индивидуално според вашите лични безбедносни потреби. Со специјални заштитни арматури, исто така можете да ја зголемите отпорноста од обид за пробив до класа на отпор 3 и на тој начин да го заштитите вашиот дом од неовластен пристап. Колку добро е заштитена вратата од обид за провали, во голема мера зависи од видот на заклучувањето и бројот на местата за заклучување: колку повеќе точки на заклучување, толку е потешко да се отвори влезната врата. Нашиот широк спектар на профили гарантира безбедност на Вашиот внатрешен простор. Рамо до рамо со полицијата и партнерите за соработка од бизнисот, индустријата, општините и осигурителните компании, ние развива нови безбедносни решенија што можат да се интегрираат во прозорци и врати.